Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Flummelit

Extinct 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2021Kesto: 84 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 5709165126727

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Näpsäkäs­ti kynäil­ty seik­kai­lu kar­vai­sis­ta do­nit­sieläi­mistä, jot­ka ek­syvät ai­ka­mat­kal­le ny­kypäivän Shang­hai­hin ja kuu­le­vat la­jin­sa kuol­leen sillä vä­lin su­ku­puut­toon.

Näpsäkäs­ti kynäil­ty seik­kai­lu kar­vai­sis­ta do­nit­sieläi­mistä, jot­ka ek­syvät ai­ka­mat­kal­le ny­kypäivän Shang­hai­hin ja kuu­le­vat la­jin­sa kuol­leen sillä vä­lin su­ku­puut­toon. Höpsö ja lup­sa­kan il­ki­ku­ri­sel­la asen­teel­la maail­man­me­noa tar­kas­te­le­va seik­kai­lu ot­taa ilon ir­ti len­nok­kaas­ta ase­tel­mas­taan.
Simp­so­nit-e­lo­ku­van oh­jaan luot­saa­ma ee­pos on mu­kaan­sa­tem­paa­va ilot­te­lu, jo­ka näyttää — reikäi­siä pääo­siaan lu­kuun ot­ta­mat­ta — jok­seen­kin ta­va­no­mai­sel­ta las­ten seik­kai­lue­lo­ku­val­ta. Ta­ri­nan kä­si­kir­joi­tus on kui­ten­kin ten­hoa­van rai­kas ja vetää po­ke­ril­la sel­lais­ta läppää, että lop­pu­tu­lok­ses­ta on vai­kea ol­la pitämättä. Tässä Ho­me­rin si­jaan esi­ku­va­na on Ho­me­ros, jo­ten do­nit­sit­kin lentävät laa­ti­kos­taan lä­himmän suun si­jaan lä­pi maail­man his­to­rian. Huu­mo­ri on ihail­ta­van len­no­kas­ta, oi­val­ta­vaa ja ai­na al­le­vii­vaa­ma­ton­ta. Ko­ko per­heen elo­ku­va.

Kuva

Hyvä kuva toistaa ilmeikkään animaation vakaasti ja luontevasti. Väritoisto poikkeaa hitusen tavanomaisesta hollywoodin väritykistyksestä, mutta on pinkin pirskahtelevana ilmeikäs ja valoisa.

Ääni

Levyltä löytyy äänivalinnaksi sekä englanti että pohjoismaiset kieliversiot. Kansipaperin mukaan jälkimmäiset olisi taltioitu vain stereona, mutta ainakin suomenkielinen dubbi on taltioitu vetreän tilavana DD5.1:senä. Dubbaus on kaikin puolin miellyttävän luonteva ja vivahteikas. Muutoinkin äänimaisema on hyvä.

Ekstrat

Ekstraton. (IJ)
20/12/2021

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy