Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Logan’s Run

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1976Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: MGMKuva:
Anamorfinen 2.29*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Wil­liam F. No­la­nin ro­maa­niin pe­rus­tu­va ta­ri­na vuo­den 2274 yh­teis­kun­nas­ta, jos­sa elämä on help­poa, mut­ta lop­puu 30-­vuo­tiaa­na.

Wil­liam F. No­la­nin ro­maa­niin pe­rus­tu­va ta­ri­na vuo­den 2274 yh­teis­kun­nas­ta, jos­sa elämä on help­poa, mut­ta lop­puu 30-vuo­tiaa­na.
Köm­pelöä ret­ros­ci­fiä, jo­ka omaa vietäväs­ti viehä­tystä. On moi­tit­tu liian pitkäk­si ja tylsäk­si lop­pu­puo­lel­taan. Se on ma­kua­sia.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen levy näin 1970-luvun elokuvaksi. Ekstroissa esitellään ohjaaja ja näyttelijät. Ohjaajan kommenttiraita koko leffalle. Featurette ”A Look Into 23th Century”. Traileri. 8-sivuinen triviavihko. R1-levy. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy