Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Matka onnelaan

The Road to Wellville 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 115 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 2868EAN: 6415018614073

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

O­mi­tui­nen ko­me­dia ter­vey­sin­toi­luun hu­rah­ta­nees­ta Tri.

O­mi­tui­nen ko­me­dia ter­vey­sin­toi­luun hu­rah­ta­nees­ta Tri. John Har­vey Kel­log­gis­ta, jo­ka alis­taa po­ti­laan­sa mitä eris­kum­mal­li­sim­mil­le hoi­to­toi­men­pi­teil­le puh­taan suo­lis­ton ja ter­veen ruu­miin ni­missä. Mu­ro­maail­man Kel­log­gien su­kuun liit­tyvällä ta­ri­nal­la on il­mei­ses­ti to­si­taus­taa, mut­ta tässä lii­ku­taan enemmän yliam­pu­van ko­me­dian kuin his­to­rial­li­sen do­ku­men­toin­nin lin­jal­la. Ni­mekäs näyt­te­lijä­kaar­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Kohtuullisen levollinen ja tarkka, mutta väritoistoltaan rajoittunut kuva. Liike vaikuttaa ajoittain tarpeettoman suttuiselta, eikä värinältä, roskalta tai pintojen posterisoitumiseltakaan täysin vältytä. Ääniraita on toimivan tasokas. Miinusta voi antaa myös kappalevalikon puuttumisesta sekä suomenkielisestä pakkotekstityksestä. Jo toinen elokuva lyhyen ajan sisään, missä ”Fireworks” on käännetty väärin, tällä kertaa kokoksi. Ekstraton. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy