Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Gladiaattori - Special Two Disc Limited Edition

Gladiator 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 149 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.32
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Isän­rak­kaus tai sen puu­te mää­rit­te­levät sekä kei­sa­ri Com­mo­duk­sen että ken­raa­li Ma­xi­muk­sen käyttäy­ty­mi­sen.

Isän­rak­kaus tai sen puu­te mää­rit­te­levät sekä kei­sa­ri Com­mo­duk­sen (u­pea Joa­quin Phoe­nix) että ken­raa­li Ma­xi­muk­sen (pä­tevä Rus­sell Crowe) käyttäy­ty­mi­sen. Elo­ku­va­na tämä muis­tut­taa Man­nin Roo­man val­ta­kun­nan tu­hoa ja Kub­ric­kin Spar­ta­cus­ta.
Ta­ri­na on kli­see. Hen­kilöi­hin suh­tau­du­taan etäi­ses­ti, mut­ta ne ovat to­del­li­sia. Var­sin­kin tv-sar­jas­ta Minä, Glau­dius tut­tu De­rek Ja­co­bi vetää hyvän si­vu­roo­lin.
Vi­suaa­li­ses­ti upea, mut­ta en­nen kaik­kea au­dion rie­mu­juh­laa. Näin elo­ku­van ou­lu­lai­ses­sa teat­te­ris­sa, jos­sa ei ol­lut kuut­ta ka­na­vaa käytössä ja elo­ku­va kär­si niin pa­has­ti, että neljä­kin täh­teä tun­tui ole­van tiu­kas­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

DVD tarjoaa kaksi upeaa ääniraitaa, joita on mielenkiintoista verrata. Kyse on makuasioista: DTS saattaa olla hieman erottelukykyisempi ja dynaamisempi. Molemmat osaavat luoda Rooman kadut, Colosseumin taistelut ja barbaarirytinät olohuoneeseen. Kahdella levyllä. Ekstroissa ohjaajan kommentoimia poistettuja kohtauksia runsaasti, stillejä, storyboardeja, Spencer Treat Clarkin (Commoduksen sisarenpoika) "My Gladiator Journal" -päiväkirja, 25 min. dokumentti ja 50 min. gladiaattorihistoriaa. Crowe on mainio näyttelijä, mutta kommenteissaan aikamoinen juntti. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy