Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Komedia meistä ihmisistä

You Can't Take It with You 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1938Kesto: 121 minuuttia
Julkaisija: NordiskKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hil­peä ko­me­dial­li­nen sa­tu ra­kas­ta­vai­sis­ta, ja heidän per­heistään, jois­ta toi­nen ymmärtää ra­han ja toi­nen elämän pien­ten suur­ten asioi­den pääl­le.

Hil­peä ko­me­dial­li­nen sa­tu ra­kas­ta­vai­sis­ta (Ja­mes Stewart ja Jean Art­hur), ja heidän per­heistään, jois­ta toi­nen ymmärtää ra­han ja toi­nen elämän pien­ten suur­ten asioi­den pääl­le. Lo­pul­ta peh­meät ar­vot voit­ta­vat, ja ka­pi­ta­lis­ti­kin op­pii elämään.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on ymmärrettävästi rosoinen ja huomattavan roskainen, sekä pariin otteeseen odotettua pehmeämpi. Ääni on selkeä ja enimmäkseen miellyttävä. Ekstraton. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy