Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Enigma

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 1.77*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

U571-e­lo­ku­vaa au­tent­ti­sem­pi ta­ri­na nat­sien kuu­lus­ta koo­daus­ko­nees­ta, mut­ta lop­pu­tu­los jää pe­rin jäh­meäk­si.

U571-e­lo­ku­vaa au­tent­ti­sem­pi ta­ri­na nat­sien kuu­lus­ta koo­daus­ko­nees­ta, mut­ta lop­pu­tu­los jää pe­rin jäh­meäk­si. Ro­bert Har­ri­sin al­ku­peräis­teks­tin psy­ko­lo­gi­nen tark­kuus la­tis­tuu pää­hen­kilön sil­mien pul­lis­te­luk­si. Ka­te Wins­let to­ki pärjää nei­tiet­sivänä.
Kes­ki­ta­son ku­va, jo­ka on tiu­kas­ti ra­jat­tu: lop­pu­teks­tit ovat perä­ti 2.30:1, mikä vie täh­den. Ru­tii­ni­no­mai­nen ää­ni­rai­ta. Ei mitään ekst­ro­ja.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy