Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Matkalla Perditioniin

Road to Perdition 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 112 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

E­ri­lai­nen gangs­te­rie­lo­ku­va, jo­ka ku­vaa osa­not­ta­jien tun­tei­ta syväl­li­sem­min kuin kli­sei­nen kos­to- ja syyl­li­syys­ta­ri­na an­tai­si odot­taa.

E­ri­lai­nen gangs­te­rie­lo­ku­va, jo­ka ku­vaa osa­not­ta­jien tun­tei­ta syväl­li­sem­min kuin kli­sei­nen kos­to- ja syyl­li­syys­ta­ri­na an­tai­si odot­taa.
Tom Hanks yh­distää peh­moisän roo­lin am­mat­ti­tai­toi­sen tap­pa­jan vii­te­ke­hyk­seen. Ikävä kyllä ame­rik­ka­lai­sy­leisöl­le ker­ro­taan he­ti kes­kei­sen koh­tauk­sen jäl­keen, mistä on ky­se.
Ju­de Law on kir­joi­tet­tu pää­kon­nak­si vä­hintään­kin per­soo­nal­li­ses­ti, kiil­to­ku­va­po­jas­ta ei ole kel­tai­sia ham­pai­ta myö­ten jäl­keäkään. Pe­rus­tuu Col­lin­sin ja Ray­ne­rin sar­ja­ku­va­ro­maa­niin.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomaisen tarkka kuvan laatu. Herkät ja voimakkaat kohdat hyvin nyansoiva ääniraita. Ekstroihin on tallennettu kommenttiraita, 11 poistettua kohtausta, 24 min. HBO-dokumentti, kuvagalleria, biografiat ja faktaruutuja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy