Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Matkalla Perditioniin

Road to Perdition 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 112 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

E­ri­lai­nen gangs­te­rie­lo­ku­va, jo­ka ku­vaa osa­not­ta­jien tun­tei­ta syväl­li­sem­min kuin kli­sei­nen kos­to- ja syyl­li­syys­ta­ri­na an­tai­si odot­taa.

E­ri­lai­nen gangs­te­rie­lo­ku­va, jo­ka ku­vaa osa­not­ta­jien tun­tei­ta syväl­li­sem­min kuin kli­sei­nen kos­to- ja syyl­li­syys­ta­ri­na an­tai­si odot­taa.
Tom Hanks yh­distää peh­moisän roo­lin am­mat­ti­tai­toi­sen tap­pa­jan vii­te­ke­hyk­seen. Ikävä kyllä ame­rik­ka­lai­sy­leisöl­le ker­ro­taan he­ti kes­kei­sen koh­tauk­sen jäl­keen, mistä on ky­se.
Ju­de Law on kir­joi­tet­tu pää­kon­nak­si vä­hintään­kin per­soo­nal­li­ses­ti, kiil­to­ku­va­po­jas­ta ei ole kel­tai­sia ham­pai­ta myö­ten jäl­keäkään. Pe­rus­tuu Col­lin­sin ja Ray­ne­rin sar­ja­ku­va­ro­maa­niin.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomaisen tarkka kuvan laatu. Herkät ja voimakkaat kohdat hyvin nyansoiva ääniraita. Ekstroihin on tallennettu kommenttiraita, 11 poistettua kohtausta, 24 min. HBO-dokumentti, kuvagalleria, biografiat ja faktaruutuja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy