Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Disneyn Joulukalenteri

Countdown to Christmas 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Pot­pu­ri Dis­neyn jou­lua­ni­maa­tioi­ta, van­ho­ja ja uu­sia: klas­si­nen Prins­si ja kerjäläis­poi­ka (26 min.; Hes­su pu­huu man­ne-tyy­liin), Hiihtä­mi­sen tai­to, Alp­pi­kii­pei­lijät, Suu­ri lu­mi­so­ta, Tui­ke, Väl­ke ja Huis, Tal­ven va­ral­le sekä Tuu­ma.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas, vakaa ja kaunissävyinen kuva. Taidolla uudestaan miksatut ääniraidat myös vanhoissa lyhytanimaatioissa. Ekstroihin on tallennettu Kelkkailukisa-peli ja Joulumatka maailman ympäri -peli. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: George Scribner

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy