Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

All I Want for Christmas – Muuta en jouluksi toivo

All I Want for Christmas 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1991Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
VET: 97985EAN: 6415015509761

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Jenk­kielämä kie­tou­tuu ku­lut­ta­mi­sen ympä­ril­le.

Jenk­kielämä kie­tou­tuu ku­lut­ta­mi­sen ympä­ril­le. Jo­kai­sen ar­tis­tin on tehtävä jou­lu­le­vy ja jo­kai­sen tuo­tan­to­lai­tok­sen jou­lue­lo­ku­va, kun ih­mi­set eivät mal­ta odot­taa ly­hyttä jou­lu­lo­maan­sa. Kun iso­ja elo­ku­vayh­tiöitä on jo­ku­nen, näitä jou­du­taan sit­ten kat­so­maan. Lau­ren Ba­call me­nee tyys­tin huk­kaan isoäi­din roo­lis­saan. Ai­he­pii­rinä on avioe­ro. Kuu­ses­sa ei juu­ri vih­reää vä­riä näy.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvan tarkkuus vaihtelee hyvästä erottelusta aika rakeiseen ilmaisuun. Selkeä ääniraita keskittyy dialogiin. Takakannen kestoksi on lipsahtanut NTSC-aika. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy