Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Pearl Harbor - The Director's Cut

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 177 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 2.31
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vain hie­man pe­rus­ver­sio­ta pi­tem­pi, mut­ta mu­ka­na on sil­ti 60 uut­ta ku­vaa tai ku­va­sar­jaa.

Vain hie­man pe­rus­ver­sio­ta pi­tem­pi, mut­ta mu­ka­na on sil­ti 60 uut­ta ku­vaa tai ku­va­sar­jaa. Mitään elo­ku­val­lis­ta an­tia ne eivät lisää. Val­tao­sa lisäyk­sistä on tur­hia raa­kuuk­sia. Väärä NTSC-ai­ka kan­nes­sa. Vis­ta -sar­jaa.
DTS on kris­tal­lin kir­kas ja Dol­bya sel­keäm­pi. DD on puo­les­taan agg­res­sii­vi­sem­pi. Ekst­rois­sa 12 tun­tia asiaa: 24 si­vun tri­via­vih­ko, kol­me kom­ment­ti­rai­taa suo­mi­teks­tein, 45 min. His­to­ry Chan­ne­lia, oi­kea Jim­my Doo­litt­le esi­tellään ja 100 v. Ja­pa­nin ja USA:n dip­lo­maat­ti­sia suh­tei­ta ku­vaa­va ai­ka­ja­na. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy