Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Friday the 13th Part 2

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1981Kesto: 83 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tar­joaa edel­leen jon­kin­mois­ta ki­helmöin­tiä, mistä val­tao­sa pe­rus­tuu nos­tal­giaan.

Tar­joaa edel­leen jon­kin­mois­ta ki­helmöin­tiä, mistä val­tao­sa pe­rus­tuu nos­tal­giaan. Tätä kat­sot­tiin 1980-lu­vul­la, kun kau­hu oli kiel­let­tyä. Tei­ni­pin­ta­kin aut­toi asiaa. Te­ho­kas jat­ko-o­sa al­kaa suo­raan siitä, mi­hin en­simmäi­nen osa päät­tyi.

Kuva, ääni & ekstrat

Suttuinen, mutta vanhoihin kopioihin nähden hyvä kuva, jossa on hieman yksityiskohtien aliasing-välkyntää. Kuva paranee ensimmäisen kohtauksen jälkeen. Ekstroihin on tallennettu vain traileri.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy