Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Spider-Man: Homecoming

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2017Kesto: 133 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
4k HDR 2.39
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7330031003897

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kol­mas Hä­mik­sen re­buut­ti is­tut­taa Pe­ter Par­ke­rin epä­var­mak­si, mut­ta nälkäi­sek­si tei­ni­po­jak­si, jo­ka ha­luaa löytää paik­kan­sa Kos­ta­jien jen­gissä.

Kol­mas Hä­mik­sen re­buut­ti is­tut­taa Pe­ter Par­ke­rin epä­var­mak­si, mut­ta nälkäi­sek­si tei­ni­po­jak­si, jo­ka ha­luaa löytää paik­kan­sa Kos­ta­jien jen­gissä. Nyt vas­tas­sa on uu­si sii­vekäs pa­his: Korp­pi­kot­ka­mies (Mic­hael Kea­ton taas ”­birdmä­ninä”).
Haus­ka, vauh­di­kas ja vir­keä seik­kai­lu­ko­me­dia tun­tuu aiem­pien epi­so­dien jäl­keen rin­nak­kai­ses­ta to­del­li­suu­des­ta na­pa­tul­ta ja mais­tuu pai­koin hi­tu­sen ei­li­sen täh­tei­den läm­mi­telmältä. Ko­ko­nai­suus kui­ten­kin ve­toaa pop­cor­nin kyy­ti­poi­ka­na siinä missä kes­kimääräi­nen su­per­san­ka­ripätkä — tai oi­keas­taan pa­rem­min­kin. Lo­pul­ta ky­seessä on symp­pis tei­ni­seik­kai­lu, jo­ka viih­dyttää eri tem­pauk­sin kuin aiem­mat fa­ta­lis­ti­sem­mat epi­so­dit, mut­ta toi­mii hyvän­tuu­li­se­na ja var­sin ko­he­rent­ti­na vauh­ti­viih­teenä.

Kuva & ääni

Hyvä kuva ja ääni. Vakaa, jäsentynyt ja luonnollinen kuva pärjää hienosti väritoiston saralla ja tarjoilee parasta HD-tasoa erottelukyvyn osalta. 2K:na masteroitu kuva näyttää erittäin hyvältä, paikoin hyvällä tahdolla jopa 4K:lta. Virkeä ääniraita sopeuttaa supersankari-skoopin ääniraidan tarpeet hyvin kuolevaisten maailmaan.

Ekstrat

4K-version ekstroissa triviatekstitys ja kuvagalleria. Boksista omalta levyltään löytyvän HD-version ekstroissa mm. poistettuja kohtauksia, mokia ja sarja koosteita. (IJ)
13/12/2017

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy