Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kadun kasvot

Five Corners 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1987Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: JupiterKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Jupiter) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tyy­likkäällä, hie­no­vi­rei­sellä ta­val­la to­teu­tet­tua ajan­ku­vaa New Yor­kin Bron­xis­ta vuon­na 1964, kun kol­me kan­sa­lai­soi­keu­sak­ti­vis­tia on ta­pet­tu Mis­sis­si­pissä ja val­koi­sia ale­taan rek­ry­toi­da po­lii­sin pamp­pu­jen uh­reik­si.

Tyy­likkäällä, hie­no­vi­rei­sellä ta­val­la to­teu­tet­tua ajan­ku­vaa New Yor­kin Bron­xis­ta vuon­na 1964, kun kol­me kan­sa­lai­soi­keu­sak­ti­vis­tia on ta­pet­tu Mis­sis­si­pissä ja val­koi­sia ale­taan rek­ry­toi­da po­lii­sin pamp­pu­jen uh­reik­si. Us­ko­ma­ton kaar­ti en­nen tu­le­via mai­ne­te­ko­ja: Jo­die Fos­ter, John Tur­tur­ro, Tim Rob­bins.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitasoinen koko ruudun kuva ja monoraita. Kuvakompositiot näyttävät aika luonnollisilta. Levylle on ekstroina tallennettu vain biografiat. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy