Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Vastarintaliike

Resistance 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 78883EAN: 6415015508627

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

A­me­rik­ka­lai­nen lentäjä pu­toaa nat­sien mie­hittämään Bel­giaan, mut­ta löytää on­nek­kaas­ti suo­ja­pai­kan vas­ta­rin­ta­liik­keen hoi­vis­ta.

A­me­rik­ka­lai­nen lentäjä (Bill Pax­ton) pu­toaa nat­sien mie­hittämään Bel­giaan, mut­ta löytää on­nek­kaas­ti suo­ja­pai­kan vas­ta­rin­ta­liik­keen hoi­vis­ta. Vai­keaa ti­lan­net­ta mut­kis­taa ra­kas­tu­mi­nen nai­mi­sis­sa ole­vaan nai­seen (Ju­lia Or­mond). Enemmän­kin ih­mis­suh­de­ku­vaus kuin so­tae­lo­ku­va. Mo­nel­la ta­voin vi­rit­ti­nyt kol­miod­raa­man ase­tel­ma on hyvä, mut­ta lo­pul­ta elo­ku­va on­nis­tuu sa­no­maan hy­vin vähän mitään uut­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Hivenen pehmeä kuva, jonka väritoisto lienee tarkoituksellisesti taitettu maanläheisten sävyjen suuntaan. Kohinaa esiintyy maltillisesti, eikä satunnaisesti silmään osuva roskakaan häiritse katsomista liiemmin. Ääniraita on selkeä, hillitty mutta yllättäen tilakuvaltaan hieman jäsentynyt. Ekstroissa anamorfinen traileri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy