Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Valmont

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1989Kesto: 131 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 2.27
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hol­lywoo­din tup­la­tuo­tan­not ää­rim­millään: Val­heet ja viet­te­lyk­set il­mes­tyivät peräkkäi­sinä vuo­si­na kah­te­na eri ver­sio­na, tämä to­sin rans­ka­lais-eng­lan­ti­lai­se­na tuo­tan­to­na.

Hol­lywoo­din tup­la­tuo­tan­not ää­rim­millään: Val­heet ja viet­te­lyk­set il­mes­tyivät peräkkäi­sinä vuo­si­na kah­te­na eri ver­sio­na, tämä to­sin rans­ka­lais-eng­lan­ti­lai­se­na tuo­tan­to­na. Ih­me kyllä Mi­los For­ma­nin in­ten­si­teet­ti ei ai­van yllä Step­hen Frear­sin ver­sion rin­nal­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ekstroihin on tallennettu filmografiat ja kuvagalleria. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy