Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Bridget Jones - elämä jatkuu

Bridget Jones: The Edge of Reason 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.38
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 111545EAN: 5050582310610

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

E­lo­ku­va jon­ka kan­ta­va­na tee­ma­na tun­tuu ole­van kul­jet­taa kat­so­ja yh­destä kiu­sal­li­ses­ta ti­lan­tees­ta toi­seen, ken­ties jon­ki­nas­tei­nen ar­kielämän kat­har­sis kii­ka­ris­sa.

E­lo­ku­va jon­ka kan­ta­va­na tee­ma­na tun­tuu ole­van kul­jet­taa kat­so­ja yh­destä kiu­sal­li­ses­ta ti­lan­tees­ta toi­seen, ken­ties jon­ki­nas­tei­nen ar­kielämän kat­har­sis kii­ka­ris­sa. Tämä ei ole yhtään sen kau­niim­paa kat­sot­ta­vaa kun Fa­rel­lin vel­jes­ten alapääs­ket­sit, mut­ta sil­ti al­kus­ho­kin jäl­keen on tämä­kin pöhkö­fant­ti­hu­pai­lu san­gen haus­ka elo­ku­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on hitusen pehmeä, mutta heikoin lenkki on tällä kertaa lähtökohtiin nähden yllättävän vaisu väritoisto, joka saa Financial Timesinkin näyttämään valkoiselta. Ääniraita tavoittaa ajoittain jonkinasteista tilavaikutelmaa ja on kauttaaltaan selkeä ja runsaan musiikkipitoinen. Musiikki onkin ääniraidan vahvin osa-alue, vaikka lukuisten hittikappaleiden näytteistä koostettu raita onkin hieman epäyhtenäinen kokonaisuus. Tekstityksessä ”proposition” on suomennettu hieman hätäisesti kosinnaksi, tosin kohtaus antaa sen vielä anteeksi. Ekstroissa mm. ohjaajan kommenttiraita, poistettuja kohtauksia, minidokkareita ja pikkuvisailua. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy