Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Tulivuori

Volcano 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Koh­tuu­viih­dettä ja Tom­my Lee Jo­nes, jo­ten ei ole kaik­kein huo­noim­pia pa­ket­te­ja.

Koh­tuu­viih­dettä ja Tom­my Lee Jo­nes, jo­ten ei ole kaik­kein huo­noim­pia pa­ket­te­ja. Viemä­rin kan­net lentävät sar­jas­sa, kun LA:n al­la al­kaa tu­li­vuo­ri pur­kau­tua. Kuu­lui­sat as­falt­tijär­vet kie­hu­vat ja ih­mi­siä uh­kaa fos­sii­lien koh­ta­lo.
Kuu­ma elo­ku­va, jo­ten sau­nan jäl­keen kat­sot­taes­sa ei hi­ki kui­vu. Ih­me, et­tei va­lu­vaa laa­vaa aiem­min ol­tu juu­ri­kaan te­hok­kaas­ti hyö­dyn­net­ty jän­ni­tys­mo­ment­ti­na – ja sit­ten näitä tu­li tu­kus­sa.
Tint­ti-sar­ja­ku­va Len­to 714 ra­ken­si jän­ni­tystä laa­van va­raan jo vuon­na 1966. Mon­taa­si­na se toi­mii hy­vin tässä­kin ja pa­rem­min kuin Dan­te’s Pea­kis­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy