Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tulivuori

Volcano 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Koh­tuu­viih­dettä ja Tom­my Lee Jo­nes, jo­ten ei ole kaik­kein huo­noim­pia pa­ket­te­ja.

Koh­tuu­viih­dettä ja Tom­my Lee Jo­nes, jo­ten ei ole kaik­kein huo­noim­pia pa­ket­te­ja. Viemä­rin kan­net lentävät sar­jas­sa, kun LA:n al­la al­kaa tu­li­vuo­ri pur­kau­tua. Kuu­lui­sat as­falt­tijär­vet kie­hu­vat ja ih­mi­siä uh­kaa fos­sii­lien koh­ta­lo.
Kuu­ma elo­ku­va, jo­ten sau­nan jäl­keen kat­sot­taes­sa ei hi­ki kui­vu. Ih­me, et­tei va­lu­vaa laa­vaa aiem­min ol­tu juu­ri­kaan te­hok­kaas­ti hyö­dyn­net­ty jän­ni­tys­mo­ment­ti­na – ja sit­ten näitä tu­li tu­kus­sa.
Tint­ti-sar­ja­ku­va Len­to 714 ra­ken­si jän­ni­tystä laa­van va­raan jo vuon­na 1966. Mon­taa­si­na se toi­mii hy­vin tässä­kin ja pa­rem­min kuin Dan­te’s Pea­kis­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy