Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Crow - pelastus

The Crow - Salvation 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.70
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Us­ko­mat­to­man huo­no toi­nen jat­ko-o­sa Alex Proya­sin The Crow-e­lo­ku­val­le, jo­ka sentään oli yk­si par­hais­ta sar­ja­ku­vaan pe­rus­tu­vis­ta adap­tiois­ta.

Us­ko­mat­to­man huo­no toi­nen jat­ko-o­sa Alex Proya­sin The Crow-e­lo­ku­val­le, jo­ka sentään oli yk­si par­hais­ta sar­ja­ku­vaan pe­rus­tu­vis­ta adap­tiois­ta. Nyt tässä ei ole päätä ei häntää.

Kuva, ääni & ekstrat

Tapahtuu niin pimeässä, että kuvasuhteen mittaaminen tuntuu työläältä. Kuitenkin laadukas kuva ja asiallinen ääniraita. Se ei paljon tosin lohduta. Ekstroissa vain traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy