Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Jackie Brown 2-disc Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 148 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.82
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 100633EAN: 6420201187821

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jac­kie Brown mais­tui hie­noi­sel­ta pet­ty­myk­seltä Re­ser­voir Dog­sin ja Pulp Fic­tio­nin jäl­keen, mut­ta tun­tuu nyt­tem­min mil­tei yhtä jy­kevältä.

Jac­kie Brown mais­tui hie­noi­sel­ta pet­ty­myk­seltä Re­ser­voir Dog­sin ja Pulp Fic­tio­nin jäl­keen, mut­ta tun­tuu nyt­tem­min mil­tei yhtä jy­kevältä. Tämän jäl­keen on maail­mas­sa teh­ty mon­ta mo­ni­tuis­ta vuot­ta sur­kei­ta toi­min­tae­lo­ku­via, siinäpä se.
Len­toemäntä Jac­kie Brown (Pam Grier) te­kee pak­ko­sau­mas­sa lisä­tie­nes­tiä sa­la­kul­jet­ta­mal­la pi­meää ra­haa, ja FBI:n agen­tit al­ka­vat ki­ristää nais­ta mu­kaan yh­teis­työhön. Brown saa yllättävää tu­kea eh­do­na­lais­val­vo­jal­ta (pä­tevä Ro­bert Fors­ter).
Ta­ran­ti­no­mai­seen ta­paan seu­ra­taan si­vu­juo­nia. Ro­bert De Ni­ro te­kee yh­den uran­sa ty­lyimmän roo­lin her­mos­tues­saan ase­kaup­piaan (Sa­muel L. Jack­son) nai­systävän (B­rid­get Fon­da) bim­bou­teen.

Kuva, ääni & ekstrat

Aiemmasta perusversiosta poiketen mukana on DTS-raita, joka lisää adrenaliinia parin ylimääräisen desibelin voimalla. Tarkka kuva näyttää hyvältä, mutta mukana on tiettyä 1970-luvun tyyliä, sillä jälki ei näytä liian hiotulta. Kahdella levyllä. Ekstroissa Tarantino-elokuvien trailerit, ohjaajan DVD-intro (1 min.), 39 min. dokumentti, 55 min. haastattelu, elokuvassa käytetty ”Chicks who love guns” –video kokonaisuudessaan, poistettuja ja vaihtoehtokohtauksia (15 min+ 3 min. intro), Siskel & Ebertin ohjelma (5 min.) ja kolme traileria. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy