Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Top Gun - Special Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1986Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.96
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 93789EAN: 6415015510064

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kun kat­so­ja van­hen­tuu ra­piat 15 vuot­ta, ei gung­ho-­tyy­li­nen il­mai­su ja AOR-­rock ai­heu­ta enää ku­vo­tuk­sen tun­tei­ta.

Kun kat­so­ja van­hen­tuu ra­piat 15 vuot­ta, ei gung­ho-tyy­li­nen il­mai­su ja AOR-rock ai­heu­ta enää ku­vo­tuk­sen tun­tei­ta. Tyy­litön tämä edel­leen, mut­ta nyt sen ta­kia, että Kel­ly Mc­Gil­lis ja Tom Crui­se juo­vat Char­les Kru­gia, jo­ka on sur­kea vii­ni. Len­to­pal­loa pi­lo­tit sentään osaa­vat. Meg Ryan on mai­nio si­vuo­sas­saan. Lop­pu on edel­leen ällöttä­vim­piä ikinä!

Kuva, ääni & ekstrat

Mutta tekniset ominaisuudet: jo alkuunsa erinomainen 5.1-remix, kun ottaa huomioon ajan, jolloin tämä tehtiin. Nyt tämä on viritetty DTS6.1:ksi, joten matala basso mörisee vieläkin alempaa ja muu tilatunnelma tiivistyy entisestään. Vauhdikkaat lentokohtaukset toimivat mainiosti kotistudiossa. Hitti ”Take My Breath Away” ei enää vouvaa. Kuvakin on a paljon iempaa tarkempi, eikä se jää enää lapsipuolen asemaan hienon ääniraidan rinnalla. Kahdella levyllä: ekstroissa kommenttiraita, neljä musiikkivideota, tv-mainoksia, kuvakäsikirjoitus/elokuva-vertailua monikuvakulmatoiminnolla ohjaajan kommentein, kaksi kuvagalleriaa, 30+26+28+17+22+24 min. dokumentit ja 16-sivuinen triviavihko. (PS)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy