Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Hotelli Firenzessä

A Room with a View 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1985Kesto: 112 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.85
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Ei lin­na Es­pan­jas­sa, mut­ta ho­tel­li Fi­ren­zessä.

Ei lin­na Es­pan­jas­sa, mut­ta ho­tel­li Fi­ren­zessä. Hyvä suo­men­nos elo­ku­van ni­mek­si.
Vuon­na 1907 tai­teen kau­pun­ki oli vielä eri­lai­nen. Vain rik­kaat bri­tit hyö­rivät tu­ris­tei­na tai­deaar­tei­den kim­pus­sa. Ker­too lois­ta­vas­ti ko­ke­mat­to­man brit­ti­tytön tun­teis­ta elämän vyö­ryessä yhtäk­kiä suo­jat­to­mas­ti yli.
Har­vi­nai­nen rak­kausd­raa­ma, jon­ka voi kat­soa ai­ka-a­join uu­des­taan. He­le­na Bon­ham Car­ter ei ole pys­ty­nyt ylittämään roo­liaan.

Kuva, ääni & ekstrat

Kirkasta italialaista valoa hyvin toistava letterboxaus. Ääniraidalle riittää hyvin DS. Väärä aika kannessa. Pieniä vaikeuksia menun kanssa, mutta play alkaa pyörittää levyä. Voi johtua koneen ja levyn yhteensopivuudesta. Traileri ja biografiat. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy