Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Himon hinta

The Human Contract 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2008Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: DTS5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 237574EAN: 5050582772173

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Kuvat

Diili ja kuinka se ryssitään
Diili ja kuinka se ryssitään

Elokuva

Pa­heel­li­sen brän­di­ma­na­ge­rin pitäi­si elää seu­raa­vat vii­kot sii­vos­ti, jot­tei mil­jar­dien ar­voi­nen mai­nos­dii­li van­hoil­li­sen me­gay­ri­tyk­sen kans­sa me­ni­si si­vu suun.

Pa­heel­li­sen brän­di­ma­na­ge­rin (B­rot­her­hood-sar­jan Ja­son Clar­ke) pitäi­si elää seu­raa­vat vii­kot sii­vos­ti, jot­tei mil­jar­dien ar­voi­nen mai­nos­dii­li van­hoil­li­sen me­gay­ri­tyk­sen kans­sa me­ni­si si­vu suun. Ar­voi­tuk­sel­li­sel­la kau­not­ta­rel­la (Paz Ve­ga) tun­tuu kui­ten­kin ole­van oma sa­not­ta­van­sa asias­sa — eikä hi­mon val­taan jou­tu­nut mies juu­ri vas­tus­te­le.
Ja­da Pin­kett Smit­hin esi­koi­soh­jaus tuo mie­leen Paul Ver­hoe­ve­nin eroot­ti­sen jännä­rin "­Ba­sic Ins­tinct", vaik­ka ta­ri­na hi­mon so­kai­se­ma­na vaa­ral­le an­tau­tu­vas­ta mie­hestä löytää to­ki ver­tai­lu­koh­tia lu­ke­mat­to­mis­ta muis­ta­kin elo­ku­vis­ta. Eivätkä sek­si­koh­tauk­set­kaan ole yhtä graa­fi­sia. Sil­ti jo­kin uran­sa uh­raa­vas­sa rap­piol­li­ses­sa san­ka­ris­sa ja uh­rin­sa kans­sa lei­kit­te­levässä ja si­to­mi­ses­ta si­tou­mus­ten si­jaan pitävässä syöjättä­ressä löytää kum­mas­ti vas­ta­kai­kua Mic­hael Doug­la­sin ja Sha­ron Sto­nen ede­sot­ta­muk­sis­ta. Yhtä na­pa­kak­si jännä­rik­si tämä ei kui­ten­kaan yllä, ja draa­ma­kin on lo­pul­ta ko­vin al­le­vii­vat­tua.

Kuva, ääni & ekstrat

Pehmeä ja huomattavan rakeinen, mutta sisällöllisesti hiottu kuva. Hillitty, dialogivetoinen ääniraita osaa hyödyntää myös musiikkia paikoin. Ekstraton. (IJ)
05/02/2011

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy