Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Dawn of the Dead - 2 DVD Collector's Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1978Kesto: 117 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.74/1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

To­ti­ses­ti: hel­vet­ti on toi­nen ih­mi­nen.

To­ti­ses­ti: hel­vet­ti on toi­nen ih­mi­nen. Li­ki yhtä ko­va klas­sik­ko kuin Ro­me­ron Dead-t­ri­lo­gian en­simmäi­nen osa, jo­ka luot­ti tun­nel­maan. Tämä on taas täyttä toi­min­taa, jo­hon yh­dis­tetään fik­su­ja­kin tee­mo­ja, mm. ku­lu­tu­syh­teis­kun­nan kri­tiik­kiä. Sisältää jenk­kien mat­ted-ver­sion wi­desc­ree­ninä ja Da­rio Ar­gen­ton leik­kaa­man Zom­bien 4:3-ku­va­suh­teel­la. Jäl­kimmäi­nen on pa­rem­pi eikä vain sik­si, että ykkös­le­vy juut­tuu ja pik­selöi­tyy niin So­nys­sa, Phi­lip­sissä kuin Tos­hi­bas­sa­kin.

Kuva, ääni & ekstrat

Ei-anamorfinen kuva on parempi kuin R1-versiossa, mutta jättää hieman toivomisen varaa. Kuulemma japanilainen versio on kaikkein terävin. Ääniraita on tavanomainen mono. Ekstroina 60 min. Document of Dead, trailerit, kuvagalleria ja biografiat. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy