Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Ihmisjahti

Wrong Turn 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 81 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.83
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 107047EAN: 6420201156360

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tei­ni­kau­hu ver­soaa edel­leen 1970-­lu­ku­lai­sis­ta tun­nel­mis­ta.

Tei­ni­kau­hu ver­soaa edel­leen 1970-lu­ku­lai­sis­ta tun­nel­mis­ta. Ih­mis­jah­ti to­dis­taa sen, että toi­mi­vaa kon­sep­tia ei välttämättä ole tar­vet­ta­kaan uu­sia. Raais­ta­vat ku­vat ja Stan Wins­to­nin upeat mu­taa­tio­luo­muk­set pe­lot­ta­vat kuin esi­ku­vis­saan vuo­sia sit­ten.
De­ge­ne­roi­tu­neet met­sien mie­het jah­taa­vat yk­si­tyi­sa­lueil­le ek­sy­neitä slii­pat­tu­ja nuo­ru­kai­sia, jot­ka – ku­ten ar­va­ta saat­taa – saa­vat an­sion­sa mu­kaan. Eipä ole juo­ni­kaan kauas ka­ran­nut.

Kuva, ääni & ekstrat

Synkät värit luovat toimivan tunnelman. Kuva on lisäksi kiitettävän terävä. Jykevä DTS-raita korostaa metsän ääniä erotellusti ja elävästi. DD 5.1 on huomattavasti äänettömämpi. Lisämateriaaleissa nähdään kolme vaihtoehtoista kohtausta, haastatteluja ja dokumentteja (yhteensä 22 min.), trailereita, sekä ohjaajan ja näyttelijöiden kommenttiraita. (VA)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy