Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Vetovoiman lait

Laws of Attraction 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 86 minuuttia
Julkaisija: NordiskKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital
DTS5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 110563EAN: 6420201163825

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ai­ka tyhjänpäiväi­nen elo­ku­va, mut­ta niin sen vain mie­lellään kat­soo ke­peään lop­puun­sa as­ti kii­tos su­ju­van kä­si­kir­joi­tuk­sen ja pää­pa­rin ke­mian an­sios­ta.

Ai­ka tyhjänpäiväi­nen elo­ku­va, mut­ta niin sen vain mie­lellään kat­soo ke­peään lop­puun­sa as­ti kii­tos su­ju­van kä­si­kir­joi­tuk­sen ja pää­pa­rin ke­mian (Pier­ce Bros­nan, Ju­lian­ne Moo­re) an­sios­ta.
E­lo­ku­va ker­too ve­ri­ses­ti tais­te­le­vis­ta newyor­ki­lai­sis­ta avioe­roa­sia­na­ja­jis­ta, jot­ka huo­maa­vat yhtäk­kiä nuk­ku­van­sa vi­hol­li­sen­sa ses­lon­gis­sa.
Ir­lan­nin osiot tun­tu­vat haus­koil­ta. Ame­rik­ka­lais/ir­lan­ti­lai­ses­sa elo­ku­vas­sa on har­vem­min ku­vat­tu si­vii­li­vih­ki­mistä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja kaksi tyylikästä ääniraitaa. Ekstroissa neljä poistettua kohtausta, vaihtoehtoloppu ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy