Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Usva

The Fog 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1980Kesto: 86 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 88238EAN: 5706550024545

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Il­mes­ty­mi­sai­ka­naan tyy­likkäältä tuo­tok­sel­ta tun­tu­nut kau­hue­lo­ku­va osoit­tau­tuu ny­kyään pe­rin juu­rin van­hah­ta­vak­si.

Il­mes­ty­mi­sai­ka­naan tyy­likkäältä tuo­tok­sel­ta tun­tu­nut kau­hue­lo­ku­va osoit­tau­tuu ny­kyään pe­rin juu­rin van­hah­ta­vak­si.
Sa­ta vuot­ta aiem­min ta­pah­tu­nut lai­vaon­net­to­muus tuo tu­hoi­san su­mun ja hil­pa­ri­mie­het Ka­li­for­nian ran­ni­kol­le. Ja­mie Lee Cur­tis on to­del­la nuo­ri ja sievä tässä elo­ku­vas­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Huomattavan rakeinen, kohinainen ja tuhruinen kuva. Moniraitainen 5.1-ääni ei kyllä erottele juurikaan muualle kuin keskelle. Kahdella levyllä. Ekstroissa 28+8 min. dokumentit, kuvakäsikirjoituksen vertailua lopulliseen jälkeen (1´25”), 4 min. poistettuja otoksia, kuvagalleria, kolme tv-mainosta, kaksi tiiseriä ja traileri. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy