Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Highwaymen

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 77 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 109353EAN: 6420201162743

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Te­ho­kas al­ku­koh­taus: Ren­nie nä­kee vai­mon­sa jäävän au­ton al­le tap­pa­jan pois­tues­sa pai­kal­ta.

Te­ho­kas al­ku­koh­taus: Ren­nie (Jim Ca­vie­zel) nä­kee vai­mon­sa jäävän au­ton al­le tap­pa­jan pois­tues­sa pai­kal­ta. Tuos­ta het­kestä läh­tien Ren­nie py­hittää elämänsä tap­pa­jan metsästä­mi­seen.
Hie­nos­ti ra­ken­net­tu kos­to­ta­ri­na py­syy koos­sa ja pitää ot­tees­saan, ehkä osin ali­mit­tai­suu­des­taan joh­tuen.
Jim Ca­vie­zel on ter­ve­tul­lut klas­si­nen hol­lywoo­di­lai­nen mies­hah­mo. Hän ei ehkä ole niinkään ky­ke­nevä muun­tau­tu­maan, vaan en­nem­min­kin ky­ke­nevä muun­ta­maan ka­ris­mal­laan elo­ku­via näköi­sik­seen.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on niin tarkka, että sitä voi ihailla pidempäänkin. Kaunis laajakangas levittää esiin koko värien kirjon. Kontrastit ovat kerrassaan upeat. Äänimassa vakuuttaa täyteläisyydellään ja upeilla kaiutuksilla. Tuulen puhalluksesta kumin vinkunaan, jokainen äänisuunnittelun palanen on tehty toimimaan. Takaa-ajot ovat ammattitaidolla kasattuja äänen ja kuvan sommitelmia. Mark Ishamin musiikki täydentää yksityiskohtia täynnä olevan kaiutinjaottelun. Lisämateriaaleja jää kaipaamaan. (VA)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy