Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kun maailma ei riitä – Special Edition

The World Is Not Enough 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 123 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Luon­neoh­jaa­ja Mic­hael Ap­ted oli väärä va­lin­ta laa­jen­ta­maan Bon­din psy­ko­lo­gis­ta ha­bi­tus­ta.

Luon­neoh­jaa­ja Mic­hael Ap­ted oli väärä va­lin­ta laa­jen­ta­maan Bon­din psy­ko­lo­gis­ta ha­bi­tus­ta.
Yllättäen toi­min­ta­koh­tauk­set toi­mi­vat, mut­ta kes­kus­te­lut unet­ta­vat. Mut­kamä­ki­koh­taus su­juu van­haan kun­non bond­tyy­liin, mut­ta sit­ten toi­min­ta puu­rou­tuu se­ka­vak­si sot­kuk­si. Tyl­sin al­ku 30 vuo­teen ko­ko sar­jas­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Mittavat ekstrat, koska tämä on Special Edition. Ohjaajan ääniraita ja kolme muuta tekijätiimin ääniraitaa. Bond Cocktail -kooste, stunttityöskentelyä, kunnianosoitus edesmenneelle Desmond Llewelynille, making of, yhdeksän kohtausta eri kuvakulmista, Garbagen musiikkivideo, traileri ja 8-sivuinen trivialehti. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy