Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kun maailma ei riitä – Special Edition

The World Is Not Enough 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 123 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Luon­neoh­jaa­ja Mic­hael Ap­ted oli väärä va­lin­ta laa­jen­ta­maan Bon­din psy­ko­lo­gis­ta ha­bi­tus­ta.

Luon­neoh­jaa­ja Mic­hael Ap­ted oli väärä va­lin­ta laa­jen­ta­maan Bon­din psy­ko­lo­gis­ta ha­bi­tus­ta.
Yllättäen toi­min­ta­koh­tauk­set toi­mi­vat, mut­ta kes­kus­te­lut unet­ta­vat. Mut­kamä­ki­koh­taus su­juu van­haan kun­non bond­tyy­liin, mut­ta sit­ten toi­min­ta puu­rou­tuu se­ka­vak­si sot­kuk­si. Tyl­sin al­ku 30 vuo­teen ko­ko sar­jas­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Mittavat ekstrat, koska tämä on Special Edition. Ohjaajan ääniraita ja kolme muuta tekijätiimin ääniraitaa. Bond Cocktail -kooste, stunttityöskentelyä, kunnianosoitus edesmenneelle Desmond Llewelynille, making of, yhdeksän kohtausta eri kuvakulmista, Garbagen musiikkivideo, traileri ja 8-sivuinen trivialehti. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy