Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Susien klaani

Le pacte des loups 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 137 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1, DTS5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ei voi kuin har­mi­tel­la.

Ei voi kuin har­mi­tel­la. Upean jän­nittävät 100 mi­nuut­tia ja sit­ten täy­del­li­nen flop­pi li­ki High­lan­de­rin ta­sol­le.
Sa­la­peräi­nen pe­to tap­paa Louis XV:n hal­li­tus­kau­del­la vuon­na 1776 sa­to­ja ih­mi­siä. Löyhäs­ti to­si­ta­pah­tu­miin pe­rus­tu­va ta­ri­na on kuin ris­ti­sii­tos Ale­xand­re Du­ma­sin ja Step­hen Kin­gin tyy­liä.
Ikävä kyllä sa­la­peräi­sen pe­don al­ku­perä jää puo­li­nai­sek­si. Tyy­li­ta­ju pettää pai­koi­tel­len muu­ten­kin: kung­fui­le­va in­tiaa­ni ei oi­kein is­tu ta­ri­naan.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva toistaa lavastuksellisesti komean epookin erinomaisesti. ÄÄäniraidat ovat alan tuhdeimpia. Mikä tärkeintä, tätä voi toistaa kovalla volyymilla ilman ongelmia. Ekstroissa traileri, tv-mainos, 9 min. dokumentti, 2 min. taistelujen esittelyä, 2 min. petotehosteista, 2 min. eläimistä, 2 min. kulisseissa ja 11 min. ohjaajan haastattelu. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy