Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Aarteen vartijat

Treasure Guards 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2011Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: AtlanticKuva:
1080p 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6438194056635

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Yllättävän laa­du­kas tv-e­lo­ku­va Ku­nin­gas Sa­lo­mo­nin aar­ret­ta jah­taa­vas­ta pa­ri­val­ja­kos­ta.

Yllättävän laa­du­kas tv-e­lo­ku­va Ku­nin­gas Sa­lo­mo­nin aar­ret­ta jah­taa­vas­ta pa­ri­val­ja­kos­ta. Us­kot­ta­vat, suo­ras­taan ko­meat miljööt ja veit­sen­terävä terävä­piir­to­ku­va aut­ta­vat pal­jon, eivätkä näyt­te­lijä­suo­ri­tuk­set­kaan ole oi­keas­taan hul­lum­pia. In­dia­na Jo­nes ja Da­vin­ci koo­di ovat ol­leet tämän in­noit­ta­ji­na, jos­sain mää­rin myös La­ra Croft — eikä vain naispääo­san vuok­si. Suo­ra­vii­vai­nen, mut­ta au­dio­vi­suaa­li­ses­ti poik­keuk­sel­li­sen hiot­tu tuo­tan­to yltää tuo­tan­toar­vo­jen puo­les­ta TV-e­lo­ku­vien aa­te­lissää­tyyn, mut­ta ta­ri­na ve­nyy pitkä­piimäi­sek­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Näyttävän viimeistelty kuva on upean terävä ja miellyttävän värikylläinen. Musiikkiraita on ääniraidan heikoin osa-alue, mutta sekin on karvan verran perusvideotason yläpuolella. Dialogi toistuu hyvin, eikä kuulosta juurikaan pökkelöltä. Ekstraton. (IJ)
02/04/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy