Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

L.A. Confidential

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 132 minuuttia
Julkaisija: Sandrew Kuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew ) ellei toisin mainita.

Elokuva

Har­mil­lis­ta, että le­vyn suo­men­nos epäon­nis­tui, jol­loin maa­han­tuo­ja ve­ti tämän mark­ki­noil­ta.

Har­mil­lis­ta, että le­vyn suo­men­nos epäon­nis­tui, jol­loin maa­han­tuo­ja ve­ti tämän mark­ki­noil­ta. Saat­taa muo­dos­tua har­vi­nai­suu­dek­si. Elo­ku­va on niin hyvä, et­teivät ra­hat men­neet huk­kaan, vaik­ka tämän kat­soi­si vain al­ku­kie­lellä. Hur­ja jouk­ko: Ke­vin Spa­cey, Rus­sell Crowe, Guy Pear­ce, Kim Ba­sin­ger ja Dan­ny De Vi­to. Ja­mes Ell­royn maail­ma on pal­jon mus­tem­pi paik­ka kuin Ham­mett, Chand­ler tai Chi­na­town pa­ni­vat meidät ku­vit­te­le­maan.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy