Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Amityville Horror - Special Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1970Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.83
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 87873EAN: 6438044046755

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pa­hat teot jäävät elämään vuo­si­sa­to­jen ajak­si ja jant­tau­tu­vat tiet­tyyn paik­kaan.

Pa­hat teot jäävät elämään vuo­si­sa­to­jen ajak­si ja jant­tau­tu­vat tiet­tyyn paik­kaan. Pa­huu­den rii­vaa­mien ta­lo­jen pe­ru­se­lo­ku­va tun­tuu pa­han ker­ran van­hen­tu­neel­ta. Ai­ka epäus­kot­ta­va, eikä ko­vin pe­lot­ta­va­kaan. Enää.

Kuva, ääni & ekstrat

Aika rakeinen, laimeavärinen kuva. Vanhahko ääniraita: tilaa luodaan ennen kaikkea ukkosen ja luonnonäänien avulla. Kahdella levyllä. Ekstroissa parapsykologian tohtori Hans Holzerin briiffaus ja kommenttiraita, 21+42+43+5 min. dokumentit, radiomainoksia ja traileri. Kahdeksansivuinen triviavihko. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy