Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Amityville Horror - Special Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1970Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.83
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 87873EAN: 6438044046755

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Pa­hat teot jäävät elämään vuo­si­sa­to­jen ajak­si ja jant­tau­tu­vat tiet­tyyn paik­kaan.

Pa­hat teot jäävät elämään vuo­si­sa­to­jen ajak­si ja jant­tau­tu­vat tiet­tyyn paik­kaan. Pa­huu­den rii­vaa­mien ta­lo­jen pe­ru­se­lo­ku­va tun­tuu pa­han ker­ran van­hen­tu­neel­ta. Ai­ka epäus­kot­ta­va, eikä ko­vin pe­lot­ta­va­kaan. Enää.

Kuva, ääni & ekstrat

Aika rakeinen, laimeavärinen kuva. Vanhahko ääniraita: tilaa luodaan ennen kaikkea ukkosen ja luonnonäänien avulla. Kahdella levyllä. Ekstroissa parapsykologian tohtori Hans Holzerin briiffaus ja kommenttiraita, 21+42+43+5 min. dokumentit, radiomainoksia ja traileri. Kahdeksansivuinen triviavihko. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy