Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Valehtelija valehtelija

Liar Liar 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 84 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(S)
Sallittu kaikenikäisille.
VET: 100187  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hy­pe­rak­tii­vis­ten ko­me­dioi­den oh­jaa­jak­si vih­kiy­ty­neen Tom Sha­dya­kin kol­mas elo­ku­va ”­Va­leh­te­li­ja, Va­leh­te­li­ja” on yk­si kaik­kien ai­ko­jen par­hais­ta nau­ru­her­mo­jen koet­te­li­jois­ta.

Hy­pe­rak­tii­vis­ten ko­me­dioi­den oh­jaa­jak­si vih­kiy­ty­neen Tom Sha­dya­kin kol­mas elo­ku­va ”­Va­leh­te­li­ja, Va­leh­te­li­ja” on yk­si kaik­kien ai­ko­jen par­hais­ta nau­ru­her­mo­jen koet­te­li­jois­ta. He­ko­tus­ma­ra­to­nin pääo­saa näyt­te­levä Jim Car­rey on su­ve­ree­nin kie­rou­tu­nut la­ki­mies, jo­ka eräänä päivänä suu­rek­si kau­huk­seen huo­maa ole­van­sa täy­sin ky­vytön leipä­la­jiin­sa va­leh­te­le­mi­seen. Car­reyn pal­jon jäl­ji­tel­ty huu­mo­ri ei ol­lut kos­kaan aiem­min pur­rut näin hy­vin. Naa­ma vään­tyy il­man tie­to­ko­ne­te­hos­tei­ta­kin kuin ”T­he Mas­kis­sa” kon­sa­naan ja ver­baa­li­huu­mo­ri on eri­no­mai­sen is­ke­vi­ne pop­kult­tuu­ri­re­fe­rens­sei­neen täy­sin vail­la ver­taa. Suu­pie­let ovat kyllä hellänä tämän elo­ku­van jäl­jiltä, va­ro vain.

Kuva, ääni & ekstrat

Mahtavan elokuvan kyytipojaksi levyltä löytyy traileri (1.85:1) ja faktaruutuja. (IJ)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy