Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Mummy Returns - muumion paluu – Limited Edition

Mummy Returns 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 124 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.31
Ääniraita: Dolby Digital 5.1, DTS ES 6.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hu­pi-­Muu­mion jat­ko-o­sa on kaik­kea enemmän: te­hos­tei­ta, vauh­tia ja toi­min­taa riittää yli kah­dek­si tun­nik­si li­ki nons­top­pi­na.

Hu­pi-Muu­mion jat­ko-o­sa on kaik­kea enemmän: te­hos­tei­ta, vauh­tia ja toi­min­taa riittää yli kah­dek­si tun­nik­si li­ki nons­top­pi­na. En­simmäi­sen osan sym­paat­ti­suut­ta ei ole sil­ti täy­sin me­ne­tet­ty.
Van­ha san­ka­ri­pa­ri, mut­ta Rac­hel Weisz on kau­nis­tu­nut. Lap­set ja lap­sen­mie­li­set viih­tyvät tämän pa­ris­sa edel­leen­kin.

Kuva, ääni & ekstrat

Referenssiluokan audiovisuaalista loistoa. Kuva on täysin vakaa ja hyvin tarkka. Äänen dynamiikka on hallussa iskevästi, mutta samalla tyylikkäästi. Ekstroja on ainakin pyramidillinen: ohjaajan ja tekijätiimin kommenttiraita, Scorpioni-kuninkaan (The Rock) haastattelu ja tulevan nimikkoelokuvan esittelyä, kuvauspaikalla, tehoste-esittelyä, kuusi minuuttia ylijäämäotoksia, laaja egyptologian oppitunti, musiikkivideo, vaeltelua ”tuomion kammiossa”, traileri, Playstation-pelitraileri, tuotantotietoa, biografiat ja DVD-ROM-osiossa pelejä, näytönsäästäjiä ja webbilinkit. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy