Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Mummy Returns - muumion paluu – Limited Edition

Mummy Returns 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 124 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.31
Ääniraita: Dolby Digital 5.1, DTS ES 6.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Hu­pi-­Muu­mion jat­ko-o­sa on kaik­kea enemmän: te­hos­tei­ta, vauh­tia ja toi­min­taa riittää yli kah­dek­si tun­nik­si li­ki nons­top­pi­na.

Hu­pi-Muu­mion jat­ko-o­sa on kaik­kea enemmän: te­hos­tei­ta, vauh­tia ja toi­min­taa riittää yli kah­dek­si tun­nik­si li­ki nons­top­pi­na. En­simmäi­sen osan sym­paat­ti­suut­ta ei ole sil­ti täy­sin me­ne­tet­ty.
Van­ha san­ka­ri­pa­ri, mut­ta Rac­hel Weisz on kau­nis­tu­nut. Lap­set ja lap­sen­mie­li­set viih­tyvät tämän pa­ris­sa edel­leen­kin.

Kuva, ääni & ekstrat

Referenssiluokan audiovisuaalista loistoa. Kuva on täysin vakaa ja hyvin tarkka. Äänen dynamiikka on hallussa iskevästi, mutta samalla tyylikkäästi. Ekstroja on ainakin pyramidillinen: ohjaajan ja tekijätiimin kommenttiraita, Scorpioni-kuninkaan (The Rock) haastattelu ja tulevan nimikkoelokuvan esittelyä, kuvauspaikalla, tehoste-esittelyä, kuusi minuuttia ylijäämäotoksia, laaja egyptologian oppitunti, musiikkivideo, vaeltelua ”tuomion kammiossa”, traileri, Playstation-pelitraileri, tuotantotietoa, biografiat ja DVD-ROM-osiossa pelejä, näytönsäästäjiä ja webbilinkit. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy