Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Superman The Movie

Teräsmies 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1978Kesto: 143 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 2.31
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Vuo­den 1938 Ac­tion Co­mic­sis­ta siir­rytään ri­peäs­ti Kryp­to­nil­le isä­pap­pa Jor-E­lin on­gel­miin ja ny­kypäivän moo­ses­ta­ri­na saa al­kaa.

Vuo­den 1938 Ac­tion Co­mic­sis­ta siir­rytään ri­peäs­ti Kryp­to­nil­le isä­pap­pa Jor-E­lin (epäus­kot­ta­va Mar­lon Bran­do) on­gel­miin ja ny­kypäivän moo­ses­ta­ri­na saa al­kaa. Suo­men­nos­ni­mi Teräs­mies mai­ni­taan al­ku­teks­teissä.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää ikänsä, mutta on katsottava. 5.1-ääni pitää säätää menusta, muuten päälle tulee stereoraita. Uudelleen miksattu ääniraita on perin raaka, eikä sitä henno soittaa kovin kovalla. Ekstroissa vain biografiat. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy