Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Hurjapäät

Fast and the Furious 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 103030  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kol­me täh­teä au­toil­le ja typ­piok­si­duu­lil­le.

Kol­me täh­teä au­toil­le ja typ­piok­si­duu­lil­le. Ikuis­ten pik­ku­poi­kien ja au­toa­sen­ta­jien lem­pi­me­noa. Elo­ku­va­na­han tämä ei pal­jon nou­se huo­noim­pien bruck­hei­me­rei­den ylä­puo­lel­le.
Pa­laut­taa sa­mal­la it­se­tun­non ja­pa­ni­lai­sil­la rii­si­pus­seil­la aja­vil­le. Kos­su-For­dit kal­pe­ne­vat Nis­san 300ZX:n ja mui­den al­le 10 se­kun­nis­sa neljän­nes­mai­lin mat­kan sel­vittä­vien au­to­jen rin­nal­la. Tyy­lik­kyys sik­seen, ma­ta­lin mu­ri­na tu­lee nyt idästä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja äänekkyyden lisäksi hyvin fokusoitu ääniraita ovat itsestään selvyyksiä tämän lajin tuotoksessa. Ekstroihin on tallennettu kommenttiraita, 18 min. dokumentti, Racer X-lehden artikkeli, joka inspiroi aiheen, 4 min. PG-editoinnista MPAA:ta varten, stuntteja eri kuvakulmista, SFX:ää eri kulmista, storyboard vs. valmis kohtaus, 8 poistettua kohtausta kommentein, montaasi visuaalisista tehosteista, kolme musiikkivideota, musiikin kohokohdat, traileri, biografiat ja DVD-ROM -osuus. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy