Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Second Best Exotic Marigold Hotel

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2015Kesto: 123 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
MPEG-4 AVC 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(S)
Sallittu kaikenikäisille.
  EAN: 7340112722128

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Al­ku­peräi­nen "­Best Exo­tic Ma­ri­gold Ho­tel" oli val­loit­ta­van yllättävä, elämän­myön­tei­nen ja suo­ras­taan mieltäy­lentävä ko­ke­mus.

Al­ku­peräi­nen "Best Exo­tic Ma­ri­gold Ho­tel" oli val­loit­ta­van yllättävä, elämän­myön­tei­nen ja suo­ras­taan mieltäy­lentävä ko­ke­mus. Niinpä on­kin mu­ka­va ha­vai­ta, et­tei kak­ko­so­sa tyy­dy pelkkään esi­koi­sen api­noin­tiin. Lup­sak­ka ko­me­dia löytää elämän eh­too­puo­lel­ta lup­sa­kas­ti vir­taa ja seik­kai­lua, jos ei ai­van al­ku­peräi­seen elä­myk­seen ylläkään.
Nyt ker­ron­nan pu­nai­se­na lan­ka­na toi­mii toi­sen ho­tel­lin avaa­mi­nen, ja sen kans­sa kil­pai­le­va häi­den jär­jes­te­ly, mut­ta pää­pai­no on jo­viaa­lin vet­reässä elä­keläis­ten ih­mis­suh­de­hum­pas­sa. Pil­le­rit ja pie­net vai­vat eivät pai­na mitään kun jal­ka vi­pat­taa In­tian lämmössä, jos­kin nyt ta­ri­nan lan­ko­ja so­vi­tel­laan jo on­nel­lis­ta lop­pua ha­kien. Vie­rai­le­va­na täh­tenä nyt mu­ka­na Ric­hard Ge­re.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja elävä ääniraita. Ekstroissa promokoosteita (yht. 18 min.), kaksi traileria ja kuvagalleria. (IJ)
05/11/2015

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy