Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Second Best Exotic Marigold Hotel

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2015Kesto: 123 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
MPEG-4 AVC 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(S)
Sallittu kaikenikäisille.
  EAN: 7340112722128

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Fox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Al­ku­peräi­nen "­Best Exo­tic Ma­ri­gold Ho­tel" oli val­loit­ta­van yllättävä, elämän­myön­tei­nen ja suo­ras­taan mieltäy­lentävä ko­ke­mus.

Al­ku­peräi­nen "Best Exo­tic Ma­ri­gold Ho­tel" oli val­loit­ta­van yllättävä, elämän­myön­tei­nen ja suo­ras­taan mieltäy­lentävä ko­ke­mus. Niinpä on­kin mu­ka­va ha­vai­ta, et­tei kak­ko­so­sa tyy­dy pelkkään esi­koi­sen api­noin­tiin. Lup­sak­ka ko­me­dia löytää elämän eh­too­puo­lel­ta lup­sa­kas­ti vir­taa ja seik­kai­lua, jos ei ai­van al­ku­peräi­seen elä­myk­seen ylläkään.
Nyt ker­ron­nan pu­nai­se­na lan­ka­na toi­mii toi­sen ho­tel­lin avaa­mi­nen, ja sen kans­sa kil­pai­le­va häi­den jär­jes­te­ly, mut­ta pää­pai­no on jo­viaa­lin vet­reässä elä­keläis­ten ih­mis­suh­de­hum­pas­sa. Pil­le­rit ja pie­net vai­vat eivät pai­na mitään kun jal­ka vi­pat­taa In­tian lämmössä, jos­kin nyt ta­ri­nan lan­ko­ja so­vi­tel­laan jo on­nel­lis­ta lop­pua ha­kien. Vie­rai­le­va­na täh­tenä nyt mu­ka­na Ric­hard Ge­re.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja elävä ääniraita. Ekstroissa promokoosteita (yht. 18 min.), kaksi traileria ja kuvagalleria. (IJ)
05/11/2015

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy