Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Yksi silta liikaa - Special Edition

A Bridge Too Far 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1977Kesto: 169 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.42
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

S­pe­cial Edi­tion kor­jaa aiem­man ver­sion di­lem­man, kun selkä­myk­sessä lu­ki Ys­ki sil­ta lii­kaa.

S­pe­cial Edi­tion kor­jaa aiem­man ver­sion di­lem­man, kun selkä­myk­sessä lu­ki Ys­ki sil­ta lii­kaa. Edel­leen Yk­si täh­ti lii­kaa, mut­ta ku­ka: Sean Con­ne­ry, Dirk Bo­gar­de, Ge­ne Hack­man, Mic­hael Cai­ne, Lau­ren­ce Oli­vier, Ja­mes Caan, Edward Fox, El­liot Gould, Ant­ho­ny Hop­kins ja Liv Ull­man. Kai­ken pääl­le Ro­bert Red­ford ja hä­nen köyhän mie­hen ver­sion­sa Ryan O'­Neal.
Tämän joh­dos­ta pompöö­si. Yl­tiöin­no­kas­ta so­ti­mis­ta. Myön­teistä on se, et­tei brit­tiläi­nen oh­jaa­ja­le­gen­da an­na mar­salk­ka Mont­go­me­rys­ta kum­mois­ta ku­vaa. Brit­ti­joh­ta­jat ovat ai­na ha­lun­neet ali­ta­jui­ses­ti tap­paa par­haan nuo­ri­son­sa, kos­ka se edus­ti väärää yh­teis­kun­ta­luok­kaa.

Kuva, ääni & ekstrat

Paikallisia hiushalkeamia, kuvakohinaa ja printin roskaisuutta ei enää havaitse. Selvää parannusta aiempaan versioon. Kuvasuhde näyttää samalla aiempaa laajemmalta. Ääniraita on muutettu SE:lle 5.1:ksi, ja selkeää jälkeä saatiin. Kahdella levyllä, joten mukana on aiemman trailerin ja neljän sivun triviavihkon lisäksi kommenttiraita, triviatekstitys, 45+17+18 min. dokumentit, kuvagalleria ja traileri. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy