Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Evoluutio

Evolution 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pan­naan mu­kaan lu­si­kal­li­nen Ju­ras­sic Par­kia, Men in Blac­kia, Tre­mor­sia sekä Ghost­bus­ter­sia ja si­do­taan yh­teen jy­tinä­mu­sii­kil­la sekä perä­suo­li­huu­mo­ril­la.

Pan­naan mu­kaan lu­si­kal­li­nen Ju­ras­sic Par­kia, Men in Blac­kia, Tre­mor­sia sekä Ghost­bus­ter­sia ja si­do­taan yh­teen jy­tinä­mu­sii­kil­la sekä perä­suo­li­huu­mo­ril­la. Tu­lok­se­na on Evo­luu­tio eli ei kaik­kien ma­kuun. Tuo mie­leen Ed­gar Ri­ce Bur­rough­sin Mar­sin ro­bo­tit -ro­maa­nin ja H.G. Well­sin Ai­ka­ko­neen tun­nel­man.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja ääni. Ekstroissa traileri, tiiseri, Ghostbusters-traileri, HBO:n 15 min. dokumentti, biografiat ja tuotantofaktoja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy