Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Evoluutio

Evolution 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Pan­naan mu­kaan lu­si­kal­li­nen Ju­ras­sic Par­kia, Men in Blac­kia, Tre­mor­sia sekä Ghost­bus­ter­sia ja si­do­taan yh­teen jy­tinä­mu­sii­kil­la sekä perä­suo­li­huu­mo­ril­la.

Pan­naan mu­kaan lu­si­kal­li­nen Ju­ras­sic Par­kia, Men in Blac­kia, Tre­mor­sia sekä Ghost­bus­ter­sia ja si­do­taan yh­teen jy­tinä­mu­sii­kil­la sekä perä­suo­li­huu­mo­ril­la. Tu­lok­se­na on Evo­luu­tio eli ei kaik­kien ma­kuun. Tuo mie­leen Ed­gar Ri­ce Bur­rough­sin Mar­sin ro­bo­tit -ro­maa­nin ja H.G. Well­sin Ai­ka­ko­neen tun­nel­man.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja ääni. Ekstroissa traileri, tiiseri, Ghostbusters-traileri, HBO:n 15 min. dokumentti, biografiat ja tuotantofaktoja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy