Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Tehtävä Alpeilla

The Eiger Sanction 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1975Kesto: 123 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
2.42
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Hä­vyttömän huo­no elo­ku­va Eas­twoo­din kes­kiar­vol­taan hyvässä port­fo­lios­sa.

Hä­vyttömän huo­no elo­ku­va Eas­twoo­din kes­kiar­vol­taan hyvässä port­fo­lios­sa. Sek­sis­ti­nen Clint opet­taa tai­det­ta ja jou­tuu pa­laa­maan en­ti­seen am­mat­tiin­sa hal­li­tuk­sen palk­ka­mur­haa­jak­si. Voi ol­la vai­kea jak­saa kat­soa sii­hen as­ti, jol­loin vuo­ri­kii­pei­ly­koh­tauk­set ja to­del­li­nen toi­min­ta al­ka­vat. Ot­taa vai­kut­tei­ta ja­mes­bon­deis­ta keh­noin tu­lok­sin.

Kuva, ääni & ekstrat

Huonosti digitalisoitu, ei-anamorfinen kuva. Jatkuvaa tasojen elämistä. Musta on toki mustaa. Ääniraitana vähäverinen mono. Faktaruutuja, traileri, www-linkkejä ja biografiat. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy