Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

V - the Final Battle

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1984Kesto: 255 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

V-­sar­jan jat­ko-o­sa me­net­ti pal­jon en­simmäis­ten osien tuo­reu­des­ta, mut­ta on käypää kat­sot­ta­vaa edel­leen.

V-sar­jan jat­ko-o­sa me­net­ti pal­jon en­simmäis­ten osien tuo­reu­des­ta, mut­ta on käypää kat­sot­ta­vaa edel­leen. Kah­del­la le­vyllä.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ei laisinkaan ekstroja. Amaray-kansilla, kun ensimmäiset jaksot olivat Warnerin pahveissa. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Richard T. Heffron

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy