Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Animatrix

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: Sandrew MetronomeKuva:
Anamorfinen 2.34*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Toi­min­tae­lo­ku­viin pe­rus­tu­vat ani­maa­tio­ver­siot ovat säännön­mu­kai­ses­ti ol­leet hen­gettö­miä ra­has­tu­sy­ri­tel­miä.

Toi­min­tae­lo­ku­viin pe­rus­tu­vat ani­maa­tio­ver­siot ovat säännön­mu­kai­ses­ti ol­leet hen­gettö­miä ra­has­tu­sy­ri­tel­miä. Ani­mat­rix on poik­keus. Mat­ri­xin te­kijöi­den Wac­hows­ki-vel­jes­ten ja­pa­ni­lai­sil­la ani­me-oh­jaa­jil­la teettämät yh­deksän ly­hy­te­lo­ku­vaa eivät tyy­dy tois­ta­maan yhtä ja sa­maa tyy­liä, vaan tai­teel­li­set vai­kut­teet vaih­te­le­vat Nuño­zin Joen Baa­rin tyy­listä Fi­nal Fan­ta­sys­ta tut­tuun fo­to­rea­lis­miin.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva, jonka yksityiskohdissa näkyy ajoittain häiritsevää aliasing-värinää. Ääniraita on laadukas, muttei erikoinen. Tällä tasolla olisi käytettävä jo EX:n tai ES:n kuutta kanavaa. Ekstroissa kommenttiraitoja, 30 min. dokumentteja ja pelitraileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy