Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Älä kieltäydy kahdesti

Never Say Never Again 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1983Kesto: 128 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
  EAN: 6420614609750

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Rowan At­kin­son Bond-e­lo­ku­vas­sa?

Rowan At­kin­son Bond-e­lo­ku­vas­sa? He­lon sau­na­mai­nos? Kyllä.
Sean Con­ne­ry nos­ti tu­peen päähänsä ja läh­ti ir­rot­te­le­maan ”epä­vi­ral­li­seen” seik­kai­luun, jo­ka pe­rus­tuu Pal­lo­sa­la­man ta­ri­naan. Fe­lix Lei­ter­kin on mus­ta. Ikävä kyllä huu­mo­ri hyy­tyy lop­pua koh­ti.
Ai­na­kin pat­sas­koh­taus on voh­kit­tu Bur­ne Ho­gart­hin 1940-lu­vun Tar­zan-sar­ja­ku­vas­ta. Oh­jaa­ja (Neu­lan­silmä, Star Wars VI) kuo­li 1980-lu­vun lo­pul­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Miellyttävä kuva, jossa ei näy virallisesta sarjasta tuttua yksityiskohtien värinää, mutta edustaa muuten MGM-sarjaan verrattuna hieman alkeellista autorisointia. Sisältää kohtauksen, joka oli ensimmäisestä jenkkipainoksesta jäänyt vahingossa pois. Jonkin verran printtiroskia. DS-soundi on toki vanhanaikainen, mutta ei jää juuri muita keski-ikäisiä bondeja pahemmaksi. Ekstroina vain traileri. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy