Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Beverly Hills kyttä - Special Collector's Edition

Beverly Hills Cop 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1984Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Tämä on teh­ty tef­lo­nis­ta: kestää uu­sia kat­se­lu­ker­to­ja.

Tämä on teh­ty tef­lo­nis­ta: kestää uu­sia kat­se­lu­ker­to­ja. Rie­mas­tut­ta­va yh­dis­telmä huu­mo­ria ja toi­min­taa — myös vä­ki­val­taa. Ed­die Murp­hy oli vielä par­hais­sa voi­mis­saan, mut­ta myös märkä­kor­va­kak­sik­ko John Ash­ton ja Jud­ge Rein­hold osa­si asian­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Hienoista rakeisuutta kuvassa, muuten näyttää hyvältä. Ääniraidassa on potkua enemmän kuin koskaan. Ekstroissa ohjaajan kommenttiraita, traileri, kartta, 8 min. musiikkidokumentti, kuvagalleria ja 28 min. dokumentti, joka panee kiittämään luojaa: Sylvester Stallone saatiin ulos projektista Cobraa tekemään. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy