Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Cape Fear

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1961Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pe­toa vas­taan tu­lee tais­tel­la pe­don ot­tein.

Pe­toa vas­taan tu­lee tais­tel­la pe­don ot­tein. Omal­la ta­val­laan 1970-lu­vun Dir­ty Har­ryn ja Death Wis­hin en­sias­te.
John D. Mac­Do­nal­din roi­sin­ni­mi­sen "T­he Exe­cu­tio­ners" -t­ril­le­rin en­si­fil­ma­ti­soin­ti käyttää hyö­dyk­si Ro­bert Mitc­hu­min jo Rä­sy­nuk­ke -e­lo­ku­vas­sa hyytäväk­si ha­vait­tua ky­kyä luo­da uh­kaa, jo­ka ei ole liioi­tel­tua, vaan täyttä tot­ta — psy­ko­pa­tiaa tyy­nen ul­ko­kuo­ren al­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Komea mustavalkokuva panee autojen jäähdyttimet värisemään. Elävä monoraita, jonka musiikissa käytetään puhaltimia kuin J: Lee Thompsonin tulevassa Apinoiden planeetta -elokuvassa ikään. 28 min. dokumentti, 5 min. valokuvagalleriaa, faktaruutuja, biografit ja DVD ROM -osuus. Tsekkaa Telly "Kojak" Savalas tukka päässä. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy