Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Narnian tarinat – Velho ja leijona

The Cronichles of Narnia – The Lion, The Witch and the Wardrobe 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 137 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 2.43
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 112267EAN: 8717418070755

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

C.S. Lewis sai vi­rik­keitä Ink­links-­ker­hos­sa J.R.R. Tol­kie­nil­ta ja loi su­rut­ta ai­nek­sis­ta oman sa­tu­maail­man­sa.

C.S. Lewis sai vi­rik­keitä Ink­links-ker­hos­sa J.R.R. Tol­kie­nil­ta ja loi su­rut­ta ai­nek­sis­ta oman sa­tu­maail­man­sa. Ta­ri­na toi­mii ih­meen hy­vin suo­ra­na al­le­go­ria­na Raa­ma­tun Uu­teen tes­ta­ment­tiin. As­lan kuo­lee Jee­suk­sen kuo­le­man maail­man puo­les­ta ja Ed­mond te­kee tär­keimmän eli Juu­dak­sen työn.
BBC:n taan­noi­ses­ta mi­ni­sar­jas­ta Dis­neyn elo­ku­va­ver­sio pa­nee pa­rem­mak­si oi­keas­taan vain tek­no­lo­gian an­sios­ta. Neljä täh­teä tämä saa elo­ku­va­na ni­pin na­pin ja puo­let siitä ihas­tut­ta­van Lu­cyn (Geor­gie Hen­ley) ja kam­mot­ta­van val­kean vel­hon (Til­da Swin­ton) roo­lien an­sios­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen audiovisuaalinen tuote. Dubbaus toimii suomeksi 5.1:senä paremmin kuin äänikirjana, joka oli tyyliä ”Luusi huusi”. Alkuperäinen ääniraita tuntuu toki paremmalta, kun tunnetetut brittiäänet panevat parastaan, esimerkiksi Liam Neeson Aslanina ja Ray Winstone majavana. Kaksi levyä. Ekstroissa kaksi kommenttiraitaa, triviaraita, 4 min. ylijäämäotoksia, 38+26+4+55+54+12+14 min. dokumentit, interaktiivinen kartta, Narnian aikajana, kahdeksan sivun triviavihko ja neljä taidekorttia. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy