Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Juggernaut – kaappaus merellä

Juggernaut 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1974Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1.65
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 88329EAN: 6438044060850

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Lä­peensä 1970-­lu­ku­lai­nen, Mac­Lean-­tyy­li­nen elo­ku­va ker­too brit­ti-im­pe­riu­mil­le kat­ke­roi­tu­neen pom­mis­pe­sia­lis­tin pro­jek­tis­ta, jo­ka vaa­ran­taa hie­non ris­tei­lya­luk­sen ja va­rak­kaan väen koh­ta­lon.

Lä­peensä 1970-lu­ku­lai­nen, Mac­Lean-tyy­li­nen elo­ku­va ker­too brit­ti-im­pe­riu­mil­le kat­ke­roi­tu­neen pom­mis­pe­sia­lis­tin pro­jek­tis­ta, jo­ka vaa­ran­taa hie­non ris­tei­lya­luk­sen ja va­rak­kaan väen koh­ta­lon.
Hil­litön kas­ti ku­ten asiaan kuu­luu: Ric­hard Har­ris, Omar Sha­rif, Da­vid Hem­mings, Ant­ho­ny Hop­kins, Ian Holm. Har­ris on pom­min­pur­ka­ja. Ve­te­raa­nioh­jaa­ja Ric­hard Les­ter pitää hom­man mie­len­kiin­toi­se­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Ei-anamorfinen keskitason kuva ja selkeä monoraita. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy