Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Ladykillers

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 109879EAN: 393834470709

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

E­ris­kum­mal­li­nen jouk­kio val­mis­te­lee ka­si­no­ryöstöä mus­tan les­ki­rou­van kel­la­ris­sa.

E­ris­kum­mal­li­nen jouk­kio val­mis­te­lee ka­si­no­ryöstöä mus­tan les­ki­rou­van kel­la­ris­sa. Ed­gar Al­lan Poen ihai­li­ja toh­to­ri Dorr (Tom Hanks) joh­taa jouk­koaan, jo­ka on naa­mioi­tu­nut re­nes­sans­sia­jan mu­siik­kia har­joit­ta­vak­si yh­tiök­si. Juo­ni pal­jas­tuu, ja mam­ma osoit­tau­tuu ko­vak­si päh­kinäk­si.
Haus­ka ko­me­dia on kun­niak­si Coen-vel­jes­ten fil­mog­ra­fial­le, mut­ta jää kui­ten­kin vä­li­työk­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa kaksi gospel-esitystä kokonaisuudessaan, 2 min. läpsyttelykohtausta ja 11 min. dokumentti soitinrakentaja Danny Farringtonista. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy