Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Monster – Aileen Wuornos

Monster 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.86
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
  EAN: na

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Suo­men­su­kui­nen Ai­leen Wuor­nos oli Yh­dys­val­tain en­simmäi­nen nais­puo­li­nen sar­ja­mur­haa­ja.

Suo­men­su­kui­nen Ai­leen Wuor­nos oli Yh­dys­val­tain en­simmäi­nen nais­puo­li­nen sar­ja­mur­haa­ja. To­si­ta­ri­naan pe­rus­tu­va draa­ma ker­too pros­ti­tuoi­dus­ta les­bos­ta (C­har­li­ze The­ron), jo­ka al­kaa sur­ma­ta mie­hiä löy­det­tyään naii­vin tyttö­ka­ve­rin (Ch­ris­ti­na Ric­ci). The­ron li­hot­ti it­seään 15 ki­loa ja eläy­tyi Os­ca­rin ar­voi­ses­ti osaan­sa hie­man pe­lot­ta­va­na, se­ka­va­na ih­mis­rau­nio­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva. Pyrkii rakeisuudella dokumentinomaisuuteen. Ääniraita ei luo juurikaan tilatunnelmaa. Säädä 5.1 menusta. Ekstroissa biografiat ja faktaruutuja. (PS)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy