Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Paluu tulevaisuuteen osa 3

Back to the Future Part III 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1990Kesto: 113 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital
DTS5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 96741  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mu­ka­van sel­keä ja ai­do­no­loi­nen ta­ri­na vas­ta­pai­nok­si kak­ko­sen täy­teen ah­de­tul­le tu­le­vai­suu­den vi­siol­le, sa­mal­la myös tai­do­kas päätös sar­jal­le.

Mu­ka­van sel­keä ja ai­do­no­loi­nen ta­ri­na vas­ta­pai­nok­si kak­ko­sen täy­teen ah­de­tul­le tu­le­vai­suu­den vi­siol­le, sa­mal­la myös tai­do­kas päätös sar­jal­le. Vuo­den 1885 Vil­li Län­si on myös oi­va va­lin­ta ai­kaa vää­ristävän saa­gan lop­punäyttämök­si. Vain Do­cin lop­pu­kom­ment­ti tun­tuu kai­ken koe­tun va­los­sa hie­man tur­han so­ke­ri­sel­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskimäärin erinomaisen kirkas ja terävä kuva, hetkittäinen kohinakaan ei liiemmin häiritse. Tummat kohtaukset tosin jäävät ajoittain hieman pehmeiksi. Ääniraita on selkeä ja verrattain dynaaminen, mutta sisällöltään pitkään vaatimattoman vivahteeton. Ennen finaalia tilavaikutelmaa luodaan säästeliäästi vain muutamalla tehosteella. Ekstroissa mm. making of (16 min.), poistettuja ja pieleen menneitä otoksia (3 min.), ZZ Topin musiikkivideo "Doubleback" ja traileri. (IJ)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy